Lumiset talvet ovat saaneet rakentajat miettiä lämmityksen ratkaisuja kotinsa. Sähkön hinta on edelleen nousussa ja house energialaskua Lämmitys osuus on merkittävä. Halvempi ja enemmän energia ja ympäristö ystävällinen vaihtoehtoja ovat suuri kysyntä tällä hetkellä.

Perinteisesti takka on ostaa talon oma remontoijille. Tässä tapauksessa parlamentin lämmitystapoja huolellisesti pidetään ja suunniteltu. Useimmat remontoijille käyttää tuotteita luotettavien valmistajien kuin Uunisepät; harvat ihmiset haluavat tehdä takka tyhjästä, koska se kestää kauemmin, ja arket on runsaasti edullisia valintoja.

Täysin uusi koteja toimitus takka sisältyy yleensä. House valmistajien valita kumppanit huolellisesti, koska talossa on tiukka aikataulu ja muutokset usein sekoittaa koko rakentamisen aikataulu ja aiheuttaa lisää viivästyksiä. On myös tärkeää, että alihankkija pystyy toimittamaan valmiit materiaalit, jossa osat sopii ja toimivuus on varmistettu.

Uunisepät on ollut haluttu kumppani monet house valmistajat pitkään. Toimitukseen sisältyy takka savupiipun ja putkien sekä todellinen takka. Jokaisen talon sopivin takka on valittu huolellisesti. Ostaja luonnollisesti muuttaa takka lämmitetty pinta-alue ja savupiippu asetusten rajoissa. Takka asiantuntija osallistuu koko rakennusprosessin, ja että kaikki takka talon rakentamiseen liittyvät toimenpiteet ovat sujua kitkattomasti.

Takka turvallisuus olisi testattava paikallisten määräysten mukaan ja yleisimmin käytetty materiaaleja. Suomessa 600 millimetriä paksu väli pohja on tyypillinen kattorakenne, joten takan savupiippu olisi sopiva tämän materiaalin. Takka ja savupiippu yhteensopivuus on äärimmäisen tärkeää. T600 standardoitu savupiipusta tulee kuumin lämpötila niin, että pitäisi käyttää saunaa ja takka tarjoaa kuuma lämpötila. Pienempien takkamallien satunnaisesti käyttää tätä savupiippu voi olla liian raskas valinta: esimerkiksi T400 merkitty savupiiput voidaan käyttää.