Kun olet paattänyt hankkia takka, seuraava päätös koskee mihin se. Useimmat meistä valitsevat olohuone, ja se on looginen ja tavanomaisten paikka takka. Paikka määräytyy yleensä takka on tehtävä. Olohuoneessa on laita, koska se tuo mukavuutta ja koriste-elementti. Se myös laittaa sinne pitämään huoneessa lämmin, ainakin joissakin tapauksissa. Mutta on olemassa loogisia muualla takka?

Uusimpia suuntauksia tulisijat ovat valtavasti erilaisia. Suunnittelijat ja jokapäiväinen Joes on astunut ulkopuolella ruutuun ja ajattelin uusia tapoja hyödyntää takka. Pidän todella ratkaisu asettaa takka kylpyhuoneessa. Ei paljon meistä ole suuret kylpyhuoneet, mutta jos teet tai talon rakentaminen, sitten sinun pitäisi ehdottomasti antaa se ajatus. Takka, pesuhuoneessa on niin romanttinen ja kätevä, liian. Kuinka moni meistä on kylmät väreet menee läpi, kun saat pois liemestä ja nopeasti yrittää laittaa viitan? Kaikki rentoutumista että yksi oli kun otetaan kylpy on pois vain koska se on liian kylmä kylpy ulos. Mutta Kuvittele jos olisit takka kylpyhuone. Voit vie aikaa, kuunnella puun särinää ja ihailla vilkkuva tulipalo takka ja kylpyyn. Todella ihana.

Myös Entä makuuhuoneessa? He sanovat, että on parempi nukkua vähän kylmempi huoneessa, mutta henkilökohtaisesti se on minulle lukita minun varpaat ja täytyy herätä kylmässä kidutuksesta. Makuuhuoneessa takka on romanttisesta ja varmasti tekee yöllä lukeminen houkuttelevampi. Ja miksi ei nauttia hieman kuumaa maitoa tai kaakaota samalla sitä.

Minulla oli minun takka asennettu kylpyhuone ja onneksi takka yritys Uunisepät, oli sopiva malli sopii tunnelmaan. Lisäksi olin iloinen siitä, kuinka tehokkaasti Uunisepät teki kaiken – vain muutaman viikon!

Kaiken kaikkiaan Varmista, että päätökset teet todella täyttää tarpeisiisi; Älä laita takka olohuoneessa, vain koska se on yleissopimuksen, tehdä se sitten koska haluat siellä. Tämä koskee päätöksen teet. Olen tyytyväinen päätökseeni on asennettu kylpyhuone Uunisepät takka, toivottavasti sinulla on tyytyväinen sinun liian.?yola-link-is-coming=true