Kaikki meistä on muistoja lapsuudesta. Jotkut ovat hyviä ja tuoda hymy päälle kasvot, jotkut ehkä enemmän epämiellyttävä kuin kerran oli syödä parsakaali ensimmäistä kertaa. Minun on sanottava, että minulla on parhaat muistot pyörivät yleiset pyhäpäivät, kuten joulu, kiitospäivä ja pääsiäinen ja myös kesäaikaan, että perheeni ja olen viettänyt mökillä. Itse asiassa meidän mökki on ollut paikka, jossa me kaikki kokoontuivat paitsi kesäaikaan myös joulua. Tämä johtui siitä, että jos meidän mökki sijaitsee on aina lumi talvi loma-aikoina. Kuitenkin tärkein syy oli tunnelma mökki: siltä pyydetään, niin rauhallinen, vielä, joten juhlavat. 

Nyt kun olen oman perheeni, olen yrittänyt tuoda tuntomerkkinä myös kotiin ja meidän mökki. Ja vähän remontin jälkeen voin sanoa, että ei ole helppoa. Ei ole niin yksinkertaista tuoda maaseudun kaupunki taloudessa. Sama pätee meidän mökki, joka valitettavasti ei ole keskellä maaseutua mutta sijaitsee noin puolen tunnin päässä suurkaupungin ja vain muutaman kilometrin päässä esikaupunki. 

Vaikka korjauksia ottanut aikaa, ne on ehdottomasti sen arvoista. Ja peruskorjauksia tulokset osalta minun on sanottava, merkittävin muutos kaupunkien ja maaseudun on ollut asennus takka sekä meidän taloa. Koska minun lapsuuden kesämökki oli takka, minulla heti ei ollut epäilystäkään että halusin yksi minun talo ja mökki, liian. On jotain niin taianomaista ja ne antavat parlamentille yleisilme on ihana. Olen myös ollut hyvin onnekas, että koko prosessia, myös asennus, sujui vaivattomasti. Olen kuullut kauhutarinoita siitä, miten kaikki voi mennä pieleen, joten olen erittäin kiitollinen Uunisepät antaa meille kaunis takka ja siististi. 

Katse takaisin remontin, olen huomannut, että on tapahtunut muutos, ja ei pieni. Uunisepät asiantuntijat auttoi minua valitsemaan täydellinen maaseudun takka, joka sopii kuin valettu ja nyt takallinen olohuone on paikka, jossa perhe kerää iltaisin voit siemailla kuumaa kaakaota.