Joulu on mielestäni hyvää joulun, ja ei koska esittelee. Rakastan joulua, koska se on aika vuodesta, kun kaikki perhe kokoontuvat yhteen. Perinne meidän perheessä viimeisten viiden vuoden aikana on ollut, että jokainen kerää talomme joulua. Syy tähän on, koska kaikki rakastavat kotimme lähinnä meidän olohuone takalla, jossa asetetaan tunnelma koko jouluksi jolly ja juhlava tunnelma.

Melko uusi perinne joulua kodissamme alkoi tasan viisi vuotta sitten, kun meillä oli kiitospäivän illallinen ja vietti koko yö lämmöstä takka, joka oli päässyt vain yksi viikko ennen kiitospäivä. Sen jälkeen ihmiset alkoivat pitää kotimme täydellinen paikka viettää aikaa yhdessä ja juhlia kiitospäivä ja joulu. Ja todella nauttia ihmiset tulevat, myös koska kaikki on huomaavainen ja koskaan jätä valmistelut vain minulle, mutta aina tule aikaisin ja jaamme tehtävät.

Joka joulu on noin 25-30 ja sukulaisten tulossa. Aloitetaan joitakin munatoti ja inkivääri leipää evästeet, sitten olemme juhla illallinen kaikenlaisia herkkuja ja menemme jossa joulukuusi ja olohuone esittelee alla se sijaitsee, eikä unohtaminen lahjaksi sukat että roikkua takka. Siellä viettää loput illalla purkaminen lahjoja ja chit kalisten iloisesti.

Löysin takka meillä on tuonut paljon onnea ja iloa elämäämme, että en puhu vain minun lähiomaistensa, mutta myös sukulaisten luona ja ystävien perheet. Olen suuresti kiitollinen asiantuntijoiden Uunisepät, jotka auttoivat meitä löytää ja asentaa täydellinen takka, joka on kirsikka päälle meidän talossa. Jos haluat saada takka ja sen valittu ja asennettu ilman mitään hässäkkää varmasti neuvoo kääntyä Uunisepät – et tule katumaan sitä.