Se on ollut melko kylmä täällä Suomessa viime viikkoina. Lämpötila on kastettu jopa 40 astetta. Onneksi vaikka pääkaupunki, joka on Helsinki, se on mennyt vain niin alhainen kuin -25. Se voi olla vaikeaa käsitellä tällaista sää ja varsinkin kun sataa lunta-tuntuu kuin talvella on loputon. Lisäksi on todella ärsyttävää olla kylmä koko ajan. Vasta tänä talvena, että päätin ottaa hallintaansa ja lopettaa kylmä kotonani. Aiemmin Yritin yksityiskohtaisista jotkut matot lisäämällä ylimääräisiä jäähdyttimet, yllään useita paria villasukat ja niin edelleen, mutta se ei poista sitä, että se oli pakkasta asunnossa. 

Tänä talvena, kiitos ystäväni, huomasin takat. Hän ja hänen miehensä oli saanut yksi asennettu viime keväänä ja nyt ne voisi olla iloisempi siitä, että päätös. Niin oltuaan talonsa ja että jaoitte heidän rakkautensa takat, olen päättänyt saada minut johonkin. Minun tyylitaju on melko yksinkertainen, mutta olen melko pakkomielteinen siitä valkoisilla huonekaluilla, niin väri oli valkoisia. Ystäväni suositteli minulle Uunisepät, suomalainen yritys, joka suunnittelu, tuottaa ja asentaminen takat vuosikymmenten ajan. Mutta mikä oli ihanin minulle oli mukaan valikoimaa takat tulisijat monia malleja ja värejä. Uunisepät n verkkosivuilla löysin muutaman takat, jotka sopivat minun tarve ja halu ja niin tartuin puhelimeen ja kutsutaan Uunisepät. Palvelu oli moitteetonta; he kuunnelleet minua neuvoi minua ja varmisti, että kaikki sujui hyvin ja minulla ei ollut mitään stressiä. Jo ensi viikolla Uunisepät asiantuntija tuli, otti kaikki mittaukset ja puhunut aikataulu ja kaikki yksityiskohdat minun kanssani. 

Minun on sanottava, että ole ollut takka kuukausi, olen jo nyt että se oli paras ratkaisu, että olen tehnyt jonkin aikaa. Ovat eläneet kodikas ja ole kylmä vuodesta. Ennen kaikkea olen kiitollinen Uunisepät päätöksentekoon niin ihana ja helppo minulle.