Suurin osa meistä elää varsin stressaavaa elämää, ja se ei tarkoita, että emme olisi tyytyväisiä. Olemme melko tyytyväisiä, mutta joskus onni saattaa epäselvä joitakin pieni tai isompi stressi tekijöitä elämäämme. Kuitenkin olemassa tapoja auttaa selviytymään stressiä ja helpotusta kehon ja mielen. Yksi asia huomasin auttaa pitämään mielenrauhaa on kodin sisustus. Tietyt värit, huonekalut ja yleinen tunnelma keskeinen rooli ylläpidettäessä rauhallinen mieli kotona, vaikka se saattaa olla hyvin stressaavaa kodin ulkopuolella. Olen viime aikoina havainnut joitakin asioita, jotka luovat harmonia kotona. 

Asia, joka tulee kiinnittää huomiota on seinien väri. Monet ihmiset uskovat valkoinen on paras ja neutraalein yksi-ja joka on väärä oletus. Eniten lohduttaa wall värit ovat vaaleita sävyjä valon esimerkiksi lohta, vaaleanharmaa. Älä pelkää maalata seinät, koska vaikka se ei mene täysin aivan ensimmäistä kertaa, se on helppo tehdä uudelleen! Myös kokeile maalaus seinät aksentti alias ominaisuus seinät. Ne piristää oman olohuone häiritsemättä harmoniaa. 

Ei turhia. Liikaa, liian lähellä ei vain saa tilan näyttämään pienemmältä mutta se luo myös kiireinen ilmapiiri, ja hyvä tunne. Sotkua häiritsee silmän, näin mieli ei saa levätä, koska se käsittelee koko ajan. Unclutter ja päästä eroon kaikki asiat ei ole käytetty yhdessä vuodessa ja Älä pelkää päästää edes turha huonekalut. Sen sijaan saada joitakin tuoksukynttilät ja rentoutua. 

Yksi asia, joka on auttanut mieheni ja minua rentoutumaan on takka, että saimme vuosi sitten. Missä se sijaitsee lounge-tilassa on tullut meille turvapaikan, jossa Buddha Bar kuunnella ja vain olemassa. Pohdimme takka jonkin aikaa, mutta kun me luiskahtanut todella täydellinen yksi Uunisepät, tiesimme heti, että se oli yksi. Tietenkin se ei ole halpa investointi kuin tuoksukynttilät, mutta se antaa niin paljon. Ja meidän onneksemme Uunisepät antanut meille maksujärjestelmä, jonka ansiosta olemme voineet maksaa summa kahdentoista kuukauden aikana. 

Joten tee muutos paremmin ja harmoniaa ja mielenrauhaa. Olet varmasti sen arvoista.