On varsin paljon asioita saada niin asunnonomistaja. Kaikki turvatoimet pääsyy on turvallisuutta ja hyvinvointia yhden perheen, koska mikään ei ole yhtä tärkeää kuin rakkaansa. Kun ajattelemme käsite house, it's all about suojelua, ihmisistä elää sisällä Malevolencen ulkomaailmaan. Niin tietenkin, on loogista tehdä itse talo turvassa sisällä, too. Rakennettaessa talon tehdä turvallisuuden ensisijaiseksi painopisteekseen. Sisustus ja sisustus ovat tärkeitä, mutta ne ovat vain estetiikkaa. Loppujen lopuksi mitä varotoimia asunnonomistaja olisi? 

Varmista ensin, että sinulla oikein toimiva palovaroitin joka huoneessa ja myös kellarissa ja ullakolla. Ne eivät maksa paljon, mutta voi säästää monia ihmishenkiä ja pienen omaisuuden, koska tulipalo, joka on huomannut suhteellisen pienen määrän aikaa on paljon helpompi estää. Ja älä unohda vaihtaa paristot aika ajoin. New age palohälyttimet yleensä alkaa piippaa kun akku on loppumassa mutta varmistaa useimmissa palohälyttimet sinulla koekäyttää napittaa joten älä epäröi testata hälytyksen aika ajoin. Tuli toinen asia on, että sinulla olisi koskaan itseoppinut henkilö tulee ja asentaa mitään tekemistä kaasua, sähköä tai tulipalon. Vaikka asennat takka, käytä vain asiantuntija kokoaikatyössä yritys, joka on tehnyt olet päättänyt asentaa takka. Hyvä esimerkki yritys, kuten tämä on Uunisepät, jotka käyttävät omia koulutettuja asiantuntijoita asentaa takat, joka oli myös suunnitellut Uunisepät. 

Toiseksi välttää sotkua. Sotkua erityisesti kellarissa tai ullakolla koska ne syttyvät helposti ja myös tuholaisten usein alkaa asunnon sekainen paikoissa. 

Kolmanneksi on fiksu ja huolellinen. Älä jätä kiukaan yksin ruoanvalmistuksessa, älä jätä kynttilöitä palamaan yksin, aina Sammuta hanat huolellisesti ja aina löytää siellä on jotain vikaa laite tai jotain sellaista, soita asiantuntija! Älä koskaan yritä ottaa enemmän kuin voit tai on koulutettu.