Nykyään se ei juuri asuu talossa vuosikymmeniä ilman remontin se. Tänään kyse uudistamalla kotiin ja pitää se päivitetään. Loppujen lopuksi et koskaan tiedä, jos haluat myydä sen tai muuttaa sitä, ja jos olet pitänyt se ajan tasalle, se ei hankkia tällainen syvällinen remontin enää. Myös päivitetty house on selvästi enemmän arvoa. Tajusin tämän vasta, kun vaimoni ja minä oli kolmas lapsi ja kotimme takaisin sitten tuli aivan liian pieni meille. Kun aloitimme myy sitä, olimme ymmällään siitä hinnasta, koska samanlainen house 50 metrin päässä meistä myi 20 prosenttia enemmän. Siinä vaiheessa kun on käyneet siellä ja saanut joitakin paloja neuvoja, tajusin, että säilyttäen talosi hyvässä kunnossa todella maksaa pois. Joten, miten hyödyntää talon arvo? No on olemassa muutamia asioita, joita nostaa kotisi arvoa.

Ensin laittaa jonkin verran maali seinille. Yleinen ilmapiiri virkistäydyttyäsi seinät muutaman vuoden välein pitää uusia. Maalipöntön ei maksa paljon ja avartavaa saattavat osoittautua jopa hauskaa!

Toiseksi katsomaan kriittinen tekstiilit. Mitkä tarvitsevat päivittämistä ja mitkä tulisi heittää pois kokonaan? Tekstiilit ovat usein ratkaiseva, kun kyse on "myynti look".

Kolmanneksi on oikea takka hyvälaatuisia aina tuo realty hinta. Kun myydään viime kotimme, olemme tehneet päätöksen korvata vanha takka uuteen. Vanha ollut etsimässä tai työskentelevät hyvin se oli kerran valittu ja asennettu kiire. Nyt me kääntyi Uunisepät, suomalainen takka yritys, joka tiedetään korkea laatu ja ottaa erinomainen asiakaspalvelu- ja kaikki oli todella että. Minun on sanottava, että toisin kuin monet remontin työntekijöiden Uunisepät asiantuntijat olivat ilo työskennellä, koska niiden aikataulut ja lupaukset pidetään. Lisäksi Uunisepät löysin tarkka takka, joka sopii huoneen koon.

Joten sijoittaa kotiisi myy sitä tai pitää sitä.