On satoja vempaimia palvelemaan kotitöitä voi edes kuvitella. Muutama päivä sitten käväisin keittiö tarvikkeet Store, joka oli yllättävä kokemus. En tiennytkään, siellä oli niin paljon gadgeteja kaikelle, joka tiesi gadget ottamaan kiven pois avokado, irrota ihon mango tai leikata appelsiinit tähteä muodossa? Tämä on kaikki 2000-luvulla monia muita asioita. Yhtä järjetöntä kuin jotkut keksinnöt kuulostaakin, on kuitenkin monia asioita, jotka todella tekevät elämästämme helpompaa.

Noin kaksi tai kolme viikkoa sitten ystäväni tuli käymään hänen kanssaan lapsia. Lapsemme toiston me jutteli sitä ja tätä ja asioita, jotka auttavat meitä käsittelemään jokapäiväisiä tehtäviä nopeammin. Olimme chattailuun olohuoneessamme ravintolan takka lämpöä kun yhtäkkiä ystäväni pyysi nopeasti missä ihmeessä takka kipinä verho ja sydän matto oli. En tiedä mitä vastata. Ilmeisesti ne ovat olennaisia asioita pitäisi olla kun omistavat takka. Kipinä verho suojaa paitsi lähellä lattiapinnan mutta myös mahdollistaa yksi takka ovet auki koska kipinöitä ei lentää, ja sydän matto on hyvä pitää puhtaana kuin se suojaa tuhka menee kaikkialla.

Seuraavana päivänä menin Uunisepät takka yritys, joka vanhempani menestys. Ne heti esitteli minut maailmaan takat ja takka tarvikkeet. Olin hämmästynyt! En ole sellainen henkilö, joka kerää turha tai turha asioita; Arvostan asioita, jotka auttavat minua jokapäiväisessä elämässäni. Lähdin Uunisepät store hymyillen ja saatuaan suuri mutta totuudenmukaista asiakaspalvelu. Ei, kun he yrittävät myydä minulle jotain että ei tarvita tai hyödyllistä. He auttoivat minua alusta alkaen ja nyt voin nauttia hieman stressitöntä elämää minulla on Puhdista vähemmän ja kaikki takka ja sen ylläpito on nyt paikallaan.