Kun uusi talo on rakentaa, on helppo sovittaa takka. Mutta kun takka asennetaan vanhan talon, on useita asioita huomioon. Seuraavassa on tapaustutkimus on talo, joka on rakennettu vuonna 1970 ja on öljypoltin tärkein Lämmitys. Omistajat talon päätyi Uunisepät-palvelujen avulla, mutta joka tapauksessa käyttöönottoprosessin uusi takka vanha talo on sama.

Tapaustutkimus jäähdytysjärjestelmällä lämmitysjärjestelmä oli hyvässä kunnossa; kattilan ja polttimen on kunnostettu äskettäin ja öljynkulutus oli kohtuullinen. Miksi omistajat talon halusi on toissijainen lämmönlähde oli, että öljynhinta nousta. Ilmakehän kotiin iltaisin takan oli mielessä.

Ensin omistajat meni katsomaan eri takka saada jonkinlainen käsitys erilaisia vaihtoehtoja markkinoilla. Ne varataan tulisijat lämpöä päätyi ja pidin mallit Uunisepät, joten he yhteyttä paikallisen edustajan Uunisepät niiden alueella. Jälkeen yhden puhelun päivämäärä oli asetettu edustajan tulevat käymään talonsa.

Uunisepät edustaja vierailun aikana keskusteltiin tarpeet ja toiveet talon omistajille. Vahvuus laskennat tehtiin ja savupiippu vaihtoehdot tarkastetaan sen varmistamiseksi, että asennus oli mahdollista paikka, jossa omistaja halusi takka. Uunisepät edustaja ehdotti eri malleja ja takka - ratkaisuja, joita pidettiin hyödyllistä omistajat.

Laskelmat ja huolellinen suunnittelu auttaa välttämään virheitä, jotka saattavat olla tulevaisuudessa. Tässä tapauksessa kunnossa tai rakenne talon ei ole asettanut rajoituksia takka asennettavaksi niin siellä oli laaja valikoima takat valita. Uunisepät edustaja kuultuaan omistajat päätyi Uunisepät malli nimeltä "ERKKERISTÄ Nostalgikko". Erityisesti takka lämmitysteho on 4,2 kW, mikä riittää lämmittämiseen noin 70 neliömetriä parlamentin 130 neliömetriä. Omistajat mieluummin tyylikäs takka, joka sopii hyvin niiden sisustus ja tyyli talonsa.