Olen valtava romanttinen ja päivää odotan joka vuosi on tietysti Ystävänpäivä. Jotkut halveksivat Ystävänpäivä, koska he sanovat se on kaupallistettu päälle, ja en sano se ei ole, mutta on silti jotain erikoista joka päivä. En usko, että meidän pitäisi kiinnittää huomiota siihen, mikä on huono. pikemminkin tee se ihana päivä muita huomattavia. Ja muistakaa, se ei ole esittää; kyse ihmiset osoittavat, kuinka paljon he rakastavat toisiaan. Tämän Ystävänpäivä olen pienellä budjetilla mutta halua yllättää vaimoni ja osoittaa hänelle, että kuinka paljon välitän. 

Aloin googling ideoita verkossa, ja uskokaa minua, on paljon! Minun on viettänyt noin kolme tuntia lukemassa uskomaton "Rakastan sinua" s päälle Eiffel-tornille. Kuitenkin tänä vuonna minun piti keksiä jotain halvempaa, joten päätin keskittyä pienen budjetin asetukset. Olin innoissani selvittää, että on todellakin olemassa vaihtoehtoja. Lopulta päätin viettää romanttinen V päivä kotona vilkkuminen tulta ja lämpöä meidän takka. Ensinnäkin olin onnekas, koska kymmenen vuotta sitten oli ollut takka asennettu. Ja lisäksi juhlia Ystävänpäivä näppäryys on ollut parasta, mitä olen hankkinut kotiini. Sain sen Uunisepät, suomalainen takka yritys ja se on palvellut perheemme vuosikymmenen ajan. Ja kiitos hienosta työstä Uunisepät teki, ei ole ollut vaikka pieninkin ongelmia takan. Joten kuten sanoi, romanttinen ilta on takan. Ostin lammas ihon laittaa lattialle, suuri pullo samppanjaa Ranskasta ja myös tilata sveitsiläistä suklaata. Kuitenkin olen edelleen suklaa fondue Aseta pyrkimys. 

Kaiken kaikkiaan, Ystävänpäivä tarjoaa kaikille mahdollisuuden pysähtyä ja muistaa asioita, jotka todella ovat tärkeitä: oman rakkaansa.