Ei paljon aikaa on kulunut, koska meillä oli joulun ja uuden vuoden aattona juhlia mutta en voi auttaa, ajattelemme ja suunnittelu seuraavaan juhlat: Ystävänpäivä. Myönnän, että olen toivoton romantikko ja rakastan rakkautta ja ihmiset ympärilläni rakastettuna. Ja voi kieltää sitä, että minä rakastan olla hemmoteltu. Ystävänpäivä olen tehnyt kaikenlaisia asioita: Pariisissa, maan Cottagen Lapissa kylpylässä, ravintoloissa... Mutta en koskaan viettänyt ystävänpäivää kotona. Joten tämän vuoden Ystävänpäivä, päätin keksiä jotain erittäin romanttinen – kotona.

Kerran oli päättänyt viettää V päivän kotona, aloin paniikissa vähän. Se on varsin hauska, mutta todellakaan halua tekemään tämän päivän erikoista. Ensinnäkin menin online ja kirjoitetaan haku "Valentine's Day" ja "koti". Yllätyin todella saada niin paljon tuloksia, jotka olivat kaikki suuria tietolähteitä. Kävin yksi, joka ehdotti romanttinen illallinen ja jälkiruoka takan. Olen kuitenkin, että tämä on jotain uutta ja odottamatonta, mutta erittäin romanttinen ja yksityinen.

Aloin tehdä lista asioita olisi tästä-jotta voit saada tarvittavat asiat ajoissa. Kun menin tarkistaa takka-alueesta, tajusin, että on vähän vaarallista syödä niin lähellä takka koska ei ollut shield, joka suojaisi kipinöitä ja vielä, olisi kiva takka ovet auki. Seisoin noin vähän ja päätti kutsua Uunisepät, yritys, jossa saimme meidän takka seitsemän vuotta sitten. Kuten selitin tilanteen ystävällinen nainen, joka vastasi, hän oli heti vastausta ongelmaani ja kuullut minua tulemaan heidän Store, sillä heillä oli erityinen takka kipinä verho.

Se on niin mukava saada hyvä asiakaspalvelu Jos. Nyt minulla on paljon suklaata ja vähän samppanjaa Ystävänpäivä ja vain rentoutua.