Aina, kun kytket television, on aina joitakin sisustus näyttää kuvaaminen tehdä teidän asuintilaa enemmän tyylikäs, enemmän harmoninen ja kaiken kaikkiaan paljon parempi kuin nykyinen yksi. Minun on sanottava, että olen täysin nauttia elämäntapa osoittaa tosin olla nirso, mitkä ovat sopivia ja hyötyä sinulle. Olen valinnut kolme elämäntapojen näyttää, että katson viikoittain: näyttää keskittynyt paistaminen, sisustus Näytä jossa viikoittain niillä erilaista tilaa kunnostaa ja tehdä yli ja lifestyle osoittavat, että on kyse muuttamatta huonoja tapoja hyviä.

Tänä vuonna, eikä pelkästään katsella esityksiä, päätin toimia ja otetaan käyttöön todella vinkkejä ja neuvoja. Olen jo alkanut ruoanlaitto terveellisiä elintarvikkeita ja kuluttaa kasoista salaatti, vihanneksia ja hedelmiä. Minun uusi suosikki aamuaterian on todella smoothie kiivi, omenat ja appelsiinimehua-ehdottomasti suositella tätä kaikille. Ja koska se on mukava nauttia ajoittain, olen oppinut uuden alhainen rasvan pulla resepti. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ovat päättäneet kunnostaa olohuone ja saunaosasto. Olohuoneessa on maalata seinät vaalea persikka ja ostaa oikea persialainen käsintehty matto jonka väripaletin toimii pohja verhot, tyynyt ja muut tiedot. Saunaosastossa osalta olen päättänyt mennä hieman rohkeampi.

Koska Saunaosastossa on kellarissa alla olohuoneessa, olen päättänyt oppia minun vaihtoehtoja asentaa takka tila, joka sijaitsee ennen itse sauna. Kutsuin Uunisepät yritys, joka tekee takat ja alustavasti he ovat sanoneet, on täysin mahdollista tehdä minun sisustus unelma. Myös määrä aikaa asiantuntija Uunisepät tulla ja antaa hänen lausuntonsa projektini. Hän tulossa ensi viikolla ja joudun ottamaan seuraavaksi on tarkasteltava eri takka mallit niiden verkkosivuilla ja siitä haluan tehdä mitään suurempia korjauksia, kuten muuttaa laatat, koska se on suositeltavaa, että muut korjaukset tehdään ennen asennusta takka. Olen erittäin innostunut ja voi odottaa lopputulos.