Hoidamme meidän kengät autoja, Polkupyöriä, mutta miksi unohdamme hoitaa muita tärkeitä asioita? Minun on sanottava, että miehenä voin viettää tuntikausia vahvistamisesta ja kiillotus auton. Tee sitä paitsi siksi, että se on rentouttavaa, mutta koska tiedän, se lisätään autoni elinajan. Kun todella huomaat eron, kun hoitaa asioita verrattuna kun toinen ei, aloin etsiä ympäri taloa kriittisesti. Ehkä siellä oli joitakin muita asioita, jotka voisivat käyttää huolenpitoa.

No tällä viikolla vaihdoin suodattimen meidän ilmastointilaite eristetty vuotaa windows ja sitten olen luiskahtanut ravintolan takka. Meillä oli saanut että tulisija yli vuosikymmen sitten Uunisepät, Suomen premium takka yritys. Koska päivä meillä oli se asennettu, se on juuri siellä lämpeneminen meille ja kasvatuksesta mielialan joka ilta. Se on oikeastaan hyvin vähän, kun jotain ei vaadi vuosittain tarkistaa ylös mutta vaikka olin iloinen siitä, ajattelin, se oli aika ainakin pestä. En halua ottaa riskejä, joten päätin antaa Uunisepät soittaa. He antoivat minulle hyviä neuvoja ja henkilökohtaisesti puhelimeen oli itse asiassa sama Uunisepät asiantuntija, joka oli asennettu meidän takka.

Joten, kun sain puhdistus, olin hyvin perillä mitä tehdä ja mitä välttää. Ensinnäkin vain pyyhkiä kostealla saippuavedellä takka ja sitten kuivataan se. Tärkeä asia pitää mielessä on, että sinun ei pitäisi puhdistaa pesuaineita, koska pintamateriaali saattaa saada pilalla. Tämän jälkeen yksi Puolan takka villainen kankaalla-villaa tekee pinnan shinier. On myös hyvä ottaa pois kaikki ash ja antaa sisäosat takka hyvä pestä.

Se on sen arvoista, kun asiat ovat pitempään, et vain säästää rahaa mutta voit myös välttää vaivaa päästä eroon vanhan ja sen korvaamista uudella, mainitsematta ekologiseen hyötyyn pidemmän käyttöiän on. Älä siis laiska, hoitaa asioita!