Monessa kodissa olohuone center yleensä TV. Se on luonnollinen valinta, koska useimmat meistä haluavat katsella TV ja elokuvat itse asiassa. Kuitenkin Oletko koskaan ajatellut piilossa kaapissa TV? Tai jos on mahdollisuus, saattaa se erillinen viihdehuone? Mielestäni jokainen meistä pitäisi antaa se ajatus ja harkita onko TV pitäisi olla huoneen keskelle, ja jos ei, mitä muita vaihtoehtoja meillä on.

Huomasin, että monet ihmiset kodeissa olohuoneessa on TV ja aina perhe kerää yhteen ne televisiota. Sama pätee kun vieraat saapuvat liian usein TV on päällä silloinkin. En voi uskoa että se on hyvä seurusteluun. Niin olen antanut tämän ajatuksen osalta haluan todellinen perhe aikaa ja vuorovaikutus ihmisiä rakastan, eikä TV. Törmäsin monia hyviä vaihtoehtoja tehdä TV toissijaisen mennyttä aikaa. Ensimmäinen askel oli ostaa kaappiin, jossa yksi mahtuisi TV myös pelaaminen keskuksia ja kaikki DVD, joka on varsin kätevä. Lähes kaikki huonekalut on tämäntyyppinen kaapit, joten olen varma, että jokainen voi löytää joka sopii hänen sisustus. Toinen vaihe on hieman hankalampaa, koska tarvitsin jotain muuta lähtökohdan olohuoneessa. Ajattelin jotkut Iso kukka maljakko, koriste-lamppu ja monet muut, mutta mikään näistä todella inspiroi minua. Vihdoin, kun olin katsomassa elokuvan, sain sen (Kiitos yksi kohtaus elokuvassa): Uunisepät takka! Se on keskeinen osa omassa olohuoneessa. Se toimii vaikuttava keskipisteenä, mutta samaan aikaan se ei vie kaiken huomion pois seurustelua. Täydellinen ratkaisu.

Nyt kuukautta myöhemmin minulla on kaappi minun TV, että voidaan sulkea, kun TV ei ole käyttöä ja kaunis valkoinen takka matkalla. En todellakaan voi odottaa viettää laatuaikaa perheeni juoden kuumaa kaakaota vilkkuminen Uunisepät takan kanssa.