Kahden viime vuoden aikana olen huomannut, että hyvä ilmanlaatu on ratkaiseva. Olen työskennellyt laitos jossa oli hometta löytynyt. Useat kollegani piti mennä sairauslomalla, koska ne alkoivat saada astmaoireita. Olen saanut sairas useammin kuin koskaan ennen ja ääneni sai heikko. Lopulta meidän toimisto muuttanut ja nyt olemme rakennuksessa, jossa on hyvä ilmanvaihto ja AC järjestelmä ja ilman laadun tarkastajat sanoivat, että ilma oli korkea laatu.

Meidän työpaikalla tapauksen jälkeen aloin pohdintaa siitä ilmanlaadun kodissamme, koska lapset sanoi kokevansa, koska jos ei ole tarpeeksi happea niiden hengitys. Tutkittuaan asiaa, sain selville, että ongelma oli ravintolan takka, joka vuotaa savua tilaan. Olin järkyttynyt, koska tällä kertaa se ei ollut vain minun terveys, mutta myös lapseni ja mieheni terveyden. Ilmeisesti takka ei ollut suunniteltu eikä rakennettu hyvin, jonka mukaan kotiin tarkastaja oli vakavia puutteita monissa kodeissa. Heti päätti korvata takan ja etsiä vaihtoehtoja. Kuitenkin tällä kertaa ei ollut tarkastellaan yksinomaan hintaan mutta oli todella kiinnittää huomiota ja kymmeniä kysymyksiä kysyä eri takka valmistajien tekniset eritelmät.

Syvällinen tutkimus olin iloinen että turvallisin ja luotettavin vaihtoehto markkinoilla oli suomalainen takka yritys nimeltä Uunisepät. He suunnittelu ja parantamassa ahkerasti heidän takat vuosikymmeniä varmistaa he ovat kuin lämmön varata ja turvallisena kuin mahdollista. Myös Uunisepät sekä valmistaa ja asentaa takat, joka on tärkeää kiinnittää huomiota. Jokaisen asiantuntijan Uunisepät tietää kaikki yksityiskohdat niiden takat ja he aina mennä venymään palvelemaan asiakkaitaan. 

Olen todella kiitollinen kiinnittäneet huomiota ilmanlaatua ja pitänyt pelätä ottaa rohkea askel ja tehdä joitakin muutoksia. Kun se tulee perheen ja perheen hyvinvoinnin, olen aina mennä venymään.