On paljon puhetta siitä, että on partaalla vähenemässä pelkästään velvollisuuksia perhettä. Olen nähnyt monia perheitä, jotka pelkästään ovat olemassa. He eivät tee asioita yhdessä. he tuskin edes tiedä, mitä toistensa elämää. Ja tämä tapahtuu yleensä välillä vanhemmat ja lapset. Usein vanhemmat pyrimme kovasti antaa perheen kiva talo, kaksi autoa, Harrastukset ja retkiä tärkein asia unohdetaan: perheen ja se koostuu ihmisiä. Voin myös kertoa, ettei ole materiaali- tai ostanut asiaa voi koskaan korvata todellista vuorovaikutusta ja laatuaikaa yhdessä. Mieheni ja minä kalastettiin työtä kaksi vuotta kunnes huomasimme, että meidän lapset olivat siirtymässä entisestään ja kauempana meille. Se oli käännekohta, kun päätimme muuttaa asioita noin, ennen kuin oli liian myöhäistä. Ja olemme niin iloinen teimme. 

Onnistuu, varmista, että on tilaa kotiisi, joka on houkutteleva ja houkutteleva kaikille, paikka, jossa perhe voi esimerkiksi vain hengailla. Tämä paikka oli meidän olohuoneessa, joka oli tarpeeksi tilaa kaikille. Ongelmana oli kuitenkin, että lapset eivät olleet löytää mukava paikka rentoutua. Se oli luultavasti liian konservatiivinen ja suunnattu aikuisille. Joten ostimme uusi erittäin suuri ja viihtyisä sohva ja kaksi Iso papu tyynyä, voi heittää ylimääräistä istuma lattiasta. Lisäksi luomaan kodikas ilmapiiri teimme päätöksen asentaa takka. Kaikki alkoi ajatus, joka sitten kehittänyt todellisuudeksi, lähinnä ensimmäisen luokan palvelua ja osaamista Uunisepät, suomalainen takka yritys. Uunisepät asiantuntijat neuvoi ja auttoi meitä joka askeleella.

Joten kun kaikki oli paikallaan, päätimme, että joka sunnuntai olisimme lautapeli yö ja keskiviikkoisin elokuva yö meidän uudessa olohuoneessa. Minun on sanottava, että ei ole mitään parempaa kuin siemailla kuppi kuumaa kaakaota ja viettää aikaa lähimpäni vilkkuva tulipalo takka.