On palvelu tai tuote, joka olet kuullut ystävä tai tuttava. Tässä tapauksessa palvelu sai tai tuote on ollut erittäin hyvä tai sitten valitettavan huono. Kukaan kertoo yleensä asioita, jotka ovat olleet kunnossa. I henkilökohtaisesti luiskahtanut kauhea asiakaspalvelu mutta hienoa, että olen kertonut ystävilleni. Yleensä se on negatiivista palautetta, joka ulottuu yleisön. Siksi mielestäni on erittäin tärkeää yritysten ja palveluntarjoajien kiinnitettävä erityistä huomiota palvelua ja tuotteita.

Muutaman kuukauden takaisin ystäväni kertoi minulle hänen remontin ja miten vaikeaa oli toteuttaa tiettyjä asioita ja miten tietyt vaikeaa näennäisestä hankkeita ovat osoittautuneet on ihastuttavan helppo ja mutkaton. Hän ei koskaan ajatellut yksi asia voi olla niin vaikeaa oli keittiön kaappien asennus. Hän oli määrännyt tiedoksiannosta edullinen tarjoajalta ja katunut sitä vuodesta. Koko keittiö remontin oli maksoi hänelle lopulta hengen. Lisäksi monissa tapauksissa on joitakin sika reikä antaa yrityksen joten ne eivät ole ne, jotka maksavat alusta loppuun.

Tuon kokemuksen jälkeen hän oli kuitenkin aivan uuden arvostaa laatua palveluntarjoaja joka Uunisepät takka yritys osoittautui. Hän oli koskaan varma, onko hän pitäisi korvata hänen vanha takka uuteen, mutta sitten hän luiskahtanut Uunisepät, joka osoitti hänen eri vaihtoehtoja, kertoi hänelle ilmanlaadun merkitystä ja roolia takka että. Ne koskaan liian päällekäyvä tai ei Näytä asiantuntemusta koko projektin ajan. He olivat aina vastata hänen kysymyksiinsä ja venymään Varmista, että ystäväni oli tyytyväinen. Hän oli todella helpottunut, että tällä kertaa hän ei tarvitse huolehtia, onko työ tehtiin.

Että kokemus hänen vuoksi tilasin takka Uunisepät viime viikolla. Ja minun on sanottava, että kaiken hän oli ylistää niitä, voi varmasti liittyä.